El Marfil s'enfila a l'abisme

Futbol sala. El conjunt de Santa Coloma baixa a la plaça de promoció per la permanència després de perdre contra el Ribera Navarra

marfil3

ribera N.4

La recta final de la lliga serà un dur camí per al Marfil Santa Coloma per tal d'assolir la salvació. La desfeta d'ahir a casa contra el Ribera Navarra, segellada amb un gol de Carlos Anós en l'últim minut (3-4), sumada a la victòria de l'Azkar Lugo a Puertollano (3-7), ha situat l'equip colomenc en la plaça de promoció per la permanència (14è). A més, el descens s'ha acostat fins a només tres punts, ja que Cartagena (15è) va imposar-se al Manacor. Un escenari ben complicat a quatre jornades del final, i amb la difícil visita al Palau blaugrana de divendres que ve a l'horitzó. El Marfil arribarà al derbi català limitat per les expulsions que va patir ahir (4), fruit de la tensió viscuda al final del matx i d'un arbitratge molt estricte. És cert que es pot comptar amb els tres punts del matx contra el Benicarló –retirat–, però el Marfil ha d'obtenir algun triomf més per poder assegurar la salvació.

Guanyar el Ribera Navarra, que arribava a Santa Coloma empatat a punts amb el Marfil, era vital encaminar la permanència, però als 14 segons les coses ja es van complicar amb l'0-1 de Carlos Anós. Als de Sergio Mullor els tocava remar a contracorrent, tot i que en el descans el marcador tornava a estar equilibrat (1-1) gràcies al gol d'Hugo, ben assistit per Segura. Per contra, la segona part va arrencar amb un nou revés amb l'1-2 d'Andresito, i més tard Luisma ampliava l'avantatge navarrès fins a l'1-3. El Marfil, ja amb l'atac de cinc a la pista, va respondre amb els gols de Jhow (36') i Geison (38'), que retornaven la igualtat en el marcador (3-3). Fins que a manca de 40 segons Carlos Anós va donar el cop definitiu a un Marfil amb el 3-4 que va desfermar la decepció a la pista i a la graderia.

MARFIL SANTA COLOMA: Vara, Geison (1), Adolfo, Óscar Redondo, Jhow (1) –cinc inicial–, Rubén, Del Barco, Busquets, Albert Segura i Hugo (1). RIBERA NAVARRA: Molina, Andresito (1), Jonathan, Carlos Anós (2), Thiago –cinc inicial–, Miguelín, Leo, Cassio, Fabricio i Luisma (1). GOLS: 0-1 (1') Carlos Anós; 1-1 (15') Hugo; 1-2 (22') Andresito; 1-3 (34') Luisma; 2-3 (36') Jhow; 3-3 (38') Geison i 3-4 (40') Carlos Anós ÀRBITRES: Rabadán Sainz i Sánchez Ayala. Van expulsar amb vermella directa Vara i Busquets, i per doble groga Geison i Segura, del Marfil. Groga per a Andresito. Jonathan i Thiago, del Ribera.

El Pozo pren el lideratge al Barça

La victòria a domicili (3-5) d'El Pozo Múrcia en un dels clàssics de la lliga contra l'Inter Movistar li va proporcionar el lideratge en solitari en detriment del Barça Alusport, que divendres va obtenir un empat agònic a Talavera (4-4). De fet, dos gols en l'últim minut de Fernandão i Sergio Lozano van evitar la derrota. Fins ahir tots dos equips empataven a punts, però el goal average afavoria els blaugrana, que ara estan dos punts per sota a quatre jornades del final de la fase regular. Qui acabi primer tindrà millors encreuaments i el factor pista a favor en el play-off.