Handbol

El Barça visita l'equip revelació abans de l'èxode

Handbol. El conjunt blaugrana juga avui a Osca i demà perdrà onze jugadors durant set dies pels partits de seleccions classificatoris per a l'europeu

El FC Barcelona Intersport visita avui la pista de l'Osca (a 1/4 de 9), una de les revelacions del curs, abans del parèntesi de dues setmanes en la lliga pels compromisos de les seleccions. Els partits classificatoris per a l'europeu del 2014 provocaran l'èxode de fins a onze jugadors blaugrana: set amb Espanya, un amb França, un amb Suècia, un amb Bielorússia i un amb Eslovàquia. Abans de l'aturada, però, el conjunt de Xavi Pascual vol allargar la magnífica ratxa de resultats i segellar la vuitena victòria en vuit jornades.

L'Osca, classificat en sisè lloc, arriba a la cita pletòric després d'haver superat el BM Aragó a domicili (24-29) en el duel regional de la categoria. En aquest sentit, Pascual subratlla: “Si un equip és un estat d'ànim, l'Osca és molt perillós.” Entre els números que presenta el conjunt de José Francisco Nolasco destaca el de la defensa, amb només 24,4 punts encaixats per partit. En aquesta estadística només es veu superat pel Barça, líder tant en atac (35) com en defensa (21,6). Un altre dels atractius del partit serà veure en acció alguns exblaugrana, com ara Álvaro Ruiz, el director de joc de l'Osca i màxim golejador (36), i l'extrem gironí Joan Saubich, un altre dels baluards ofensius. Sota els pals hi ha el veterà porter barceloní Julio Rodríguez i el jove Rodrigo Corrales, cedit pel Barça.

En el bàndol blaugrana, Pascual aprofitarà aquest partit per donar descans als extrems Juanín García i Albert Rocas, un a cada banda. En el seu lloc es desplaçaran a Osca els joves Aitor Ariño i David Balaguer. També ha entrat en la convocatòria el pivot Magnus Jernemyr, tot i que el tècnic blaugrana el podria reservar a conseqüència dels problemes que arrossega a l'esquena. Jernemyr ha de viatjar dilluns a Suècia –té partit classificatori per a l'europeu–, però podria quedar fora de la convocatòria de la seva selecció si no supera la revisió mèdica.

El primer compromís del Barça després del parèntesi serà el derbi contra el Fraikin Granollers, que es jugarà el dissabte 10 de novembre al Palau Blaugrana. L'equip granollerí rebrà demà a la tarda (a les 6) el BM Aragó.

Ruesga substitueix Antonio García

El vallesà Antonio García, en les files del París, ha causat baixa de la selecció espanyola per culpa d'un trencament al bessó de la cama dreta. El lateral de la Llagosta ja es va perdre els Jocs de Londres per culpa d'una lesió. En el seu lloc, Valero Rivera ha convocat el jugador asturià de l'Ademar de Lleó Carlos Ruesga. El combinat espanyol s'enfrontarà el dijous 1 de novembre amb Portugal a Sevilla, i el diumenge 4 contra Suïssa a Schaffhausen. Els dos partits són classificatoris per a l'europeu del 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)