Ciclisme

L'equip Buff, a només un pas

7a etapa. En la modalitat ‘road', Borja Sánchez (El 9 Esportiu) eixuga la diferència respecte de Ferré i s'enfila al lideratge

L'equip Buff, format per Pau Zamora i Joan Llordella, seran proclamats avui a Sant Sebastià campions de la Transpyr 2013 amb el major avantatge aconseguit fins ara si no hi ha cap sorpresa d'última hora després de protagonitzar un domini sense fissures. Després de l'etapa d'ahir, entre Isaba i Elizadondo –110 km i 2.800 m de desnivell–, tenen un coixí de gairebé dues hores i mitja respecte als portuguesos del Douro Bike Race, que avui han superat Bicis Esteve i els han pres la segona posició, ara amb sis minuts d'avantatge. Amb quasi 800 quilòmetres acumulats a les cames, els 280 ciclistes que han resistit fins ara esperen amb emoció l'arribada d'avui a la platja de la Zurriola, de Sant Sebastià, una última meta que amb la unió simbòlica del Mediterrani i el Cantàbric posarà punt final a l'edició de la duríssima Transpyr 2013.

En road, Borja Sánchez (El 9 Esportiu) va tornar a atacar com ja havia fet en la sisena etapa i va eixugar els quinze segons de desavantatge que tenia respecte de Joan Ferré situant-se líder. L'etapa d'avui té 43 km amb tres ports de muntanya, i Sánchez du dinou segons d'avantatge sobre l'austríac Axel Strauss. Abans d'arribar a l'inici d'aquest tram el pilot rodarà per un recorregut trencacames. En 24 quilòmetres hauran d'escalar fins a quatre colls amb rampes que arriben al 20%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)