Tennis

Djokovic, intractable

Tennis. El número 1 mundial es va desfer en 50 minuts del belga Goffin (6-2 i 6-0) i ja és a quarts del Master 1000 de Cincinnati, com Federer

Novak Djokovic es va mostrar intractable en els vuitens de final del Master 1000 de Cincinnati i va derrotar per 6-2 i 6-0 el belga David Goffin, un jugador sortit de la fase prèvia. El primer favorit al triomf només va necessitar 50 minuts per classificar-se per als quarts de final. En aquesta eliminatòria el serbi s'enfrontarà al guanyador del partit entre el canadenc Milos Raonic (12) i el nord-americà John Isner. També és a quarts Roger Federer, tot i que el suís ho va passar molt malament contra l'alemany Tommy Haas en els dos primers sets (1-6, 7-5 i 6-3).

David Ferrer, tercer favorit, va caure eliminat en els vuitens de final. El rus Dmitri Tursunov, que havia sortit de la fase prèvia, va derrotar el de Xàbia per 6-2 i 6-4 en una hora i cinc minuts. Tursunov jugarà en els quarts de final contra l'argentí Juan Martín del Potro, que va vèncer en poc més de dues hores l'espanyol Feliciano López per 6-4, 1-6 i 6-4.

El català Tommy Robredo va derrotar el suís Stanislas Wawrinka (9) per 7-5, 3-6 i 6-3 i es va classificar per als vuitens de final. Aquesta matinada passada ha buscat un lloc en els quarts contra el sisè favorit, el txec Tomas Berdych. Rafael Nadal (4) es va desfer de l'alemany Benjamin Becker per un doble 6-2, i aquesta matinada s'ha enfrontat al búlgar Grigor Dimitrov en els vuitens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)