Més esport

El DKV Borges s'estrena en l'ETTU a Romania

Tennis de taula. Aquest cap de setmana disputa la primera fase, i és l'únic conjunt català que aquesta temporada jugarà a Europa

El DKV Borges s'estrena aquest migdia en la copa ETTU a Romania amb la intenció d'ocupar una de les tres primeres places del seu grup de quatre equips per classificar-se per a la propera fase. El Borges jugarà el seu primer partit avui a les dotze del migdia (hora catalana) contra l'ASD Marcozzi Càller italià, i a les cinc de la tarda s'enfrontarà amb el conjunt amfitrió del CS Pristavu Campulung. Demà diumenge a les 8 del matí jugarà contra el Sistem Reklam Sport Külübü de Turquia.

Cinc renúncies

El DKV Borges és l'únic equip català que aquesta temporada jugarà la competició europea. La resta d'equips que s'hi van classificar per la seva posició en la superdivisió masculina i femenina hi han renunciat per motius econòmics. En la categoria masculina el CN Mataró Quadis havia d'acompanyar el conjunt lleidatà en aquesta primera fase europea, mentre que en noies els conjunts classificats per disputar la copa ETTU femenina havien estat el Fotoprix Vic, el Suris Calella, el Balaguer Villart Logístic i també el CN Mataró Quadis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)