Ciclisme

Dos títols per a Helena Casas en l'estatal de pista

Ciclisme. Els catalans van guanyar dos ors, una plata i tres bronzes

Helena Casas va guanyar dos títols en el campionat d'Espanya de pista que es va disputar al velòdrom Miguel Indurain de Tafalla. La ciclista de Vila-seca es va imposar en la velocitat i en el keirin. En les dues modalitats va superar la seva gran rival, la basca Tania Calvo, i ho va fer amb relativa facilitat. En els 500 m contrarellotge, però, es van invertir les posicions i la catalana va ocupar la segona plaça, amb 35.669 per darrere de la basca (35.122). Helena Casas va finalitzar l'estatal amb quatre medalles, ja que a més de les esmentades també va ocupar la tercera posició del podi en la velocitat per equips femenins, fent parella amb Alba Díez. Van derrotar Navarra en la lluita pel tercer lloc.

En nois, el millor resultat el va aconseguir Cristian Astals, que va finalitzar en la tercera posició de la puntuació a un sol punt del segon lloc del balear Juan Carlos Ruifort, que va sumar 74 punts per 73 el català. El mateix Astals va formar part de l'equip de Catalunya, que va ocupar el tercer lloc en la persecució per equips, juntament amb Airan Fernández, Marc Muñoz i Marc Soler. En la final B, van derrotar Castella i Lleó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)