Més esport

Machado i Wang Zhipei guanyen en l'Open de Vic

Tennis de taula. Les finals de la 28a edició van enfrontar companys de club

El cordovès Carlos Machado (Cajasur) i la xinesa del Fotoprix Vic Wang Zhipei van ser els guanyadors de la 28a edició de l'Open Internacional de Vic. L'actual campió d'Espanya va vèncer en la final per un contundent 3-0 el seu nou company al Cajasur –acaba de fitxar–, el xinès Wei Dong Shi.

La final femenina també va enfrontar dues jugadores del mateix equip, en aquest cas l'amfitrió, el Fotoprix Vic: Wang Zhipei i la sueca Matilda Ekhom. La lluita pel títol va ser molt més anivellada, i al final la jugadora xinesa es va imposar per un ajustat 3-2. En les semifinals van quedar eliminades les catalanes Nora Escartín, del Suris Calella, i Clàudia Caymel, pretesa per un equip de superdivisió de Madrid.

En la prova adaptada absoluta va guanyar el madrileny Ángel Garrido (CDTM Rivas) i en l'adaptada cadira, Daniel Mateo de Badalona. L'Open català el va guanyar Claudi Granados (Tona). Els guanyadors de l'Open infantil van ser Oriol Lario (Termotur Calella) en nois i Núria Matas (Suris Calella) en noies, mentre que Arnau Pons, del CETT Esparreguera, va guanyar en l'Open benjamí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)