Waterpolo

La copa Catalunya, en marxa

Waterpolo. La fase prèvia masculina de la primera competició del curs la jugaran els quatre equips pitjor classificats de la divisió d'honor estatal i els quatre primers de la copa Federació

Els equips catalans de waterpolo es posen en marxa per afrontar la primera competició de la temporada, la copa Catalunya masculina i femenina, que es jugarà en les mateixes dates però amb formats diferents pel que fa a la fase prèvia. La fase final, les semifinals i la final es jugaran els dies 4, 5 i 6 d'octubre al CN Mataró. Els nois arrenquen en una fase prèvia amb dos partits, anada i tornada. Aquesta fase prèvia la jugaran els quatre equips pitjor classificats de la divisió d'honor estatal i els quatre primers classificats de la copa Federació. Els quatre primers equips de la divisió d'honor juguen directament els quarts de final. La tornada es jugarà el 21 de setembre. Els equips classificats directament són: l'Atlètic Barceloneta, el Sabadell, el Terrassa i el Barcelona. Els quarts de final es jugaran amb un sorteig previ que se celebrarà demà en el decurs de la presentació de la copa Catalunya. Les noies jugaran també una fase prèvia, però només es disputarà un partit a causa de les renúncies d'alguns equips; jugaran el Santa Eulàlia i el Vallirana. En els quarts de final s'incorporaran els equips millor classificats en competicions estatals: el Terrassa, el Sant Andreu, el Sant Feliu, el Mediterrani, el Rubí, el Mataró i el Sabadell.

Avui (anada)
20.45 h
Sant Feliu-Mediterrani
20.45 h
Rubí-Mataró
22.00 h
Poble Nou-Sant Andreu
20.30 h
Molins de Rei-Catalunya
Dissabte (tornada)
17.45 h
Mediterrani-Sant Feliu
12.45 h
Mataró-Rubí
16.30 h
Sant Andreu-Poble Nou
12.30 h
Catalunya-Molins de Rei
CATEGORIA FEMENINA
Dissabte (partit únic)
19.00 h
Santa Eulàlia-Vallirana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)