Més esport

Majoria catalana en l'europeu

Patinatge artístic. Isabel Repullo, Júlia Ventura, Noemí Isla i Xavier López competiran en el programa llarg. Els germans Javier i Nerea Wis, en dansa, i Ivan Dot i Marina Gibaja, en parelles

La palafrugellenca del Club Patí Parets Isabel Repullo encapçala la gran majoria catalana que presenta la delegació espanyola en l'europeu de patinatge que es disputa a Oeiras (Portugal). Repullo, l'actual campiona d'Espanya, tindrà al costat en el programa llarg la patinadora de l'Aldea Júlia Ventura, la subcampiona estatal. Noemí Isla (CP Manresa), tercera en l'estatal, i els germans Nerea i Javier Wis (CP Sant Feliu) ho faran en parelles d'artístic. Ivan Dot i Marina Gibaja –cinquens en l'europeu júnior el 2012–debutaran en parelles de dansa. En nois, el patinador del Reus Deportiu Xavier López, bronze en l'estatal, acompanyarà l'aragonès Fernando Casanova.

Els catalans que competeixen en l'europeu júnior són Llorenç Álvarez (CP Terrassa), Nàdia Alsina (CP Tordera) i Sara Castilla (CP Parets). Les dues noies van iniciar ahir els exercicis de figures obligatòries.

Per un altre costat, una lesió d'abductors ha impedit al patinador de Cassà de la Selva Kevin Bordas lluitar pel podi júnior. L'europeu havia de ser el punt culminant de la temporada per al campió del món júnior del 2012,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)