Waterpolo

Homenatges a Mataró

Waterpolo. La federació aprofitarà la fase final de la copa Catalunya per fer un acte de reconeixement a les waterpolistes catalanes, guanyadores de 30 medalles internacionals aquest estiu

La fase prèvia de la copa Catalunya de waterpolo masculina va arrencar dimecres al vespre sense sorpreses, amb la victòria dels quatre equips de divisió d'honor: el Mediterrani, el CN Mataró, el Sant Andreu i el Catalunya. Demà es disputaran els partits de tornada i quedarà definitivament configurat el quadre dels quarts de final, després del sorteig que es va efectuar ahir a Mataró, que serà l'escenari de la fase final –semifinals i final–, el cap de setmana del 4 al 6 d'octubre. En categoria femenina, la fase prèvia es redueix a un únic partit, el Santa Eulàlia-Vallirana, que també es jugarà demà i d'on sortirà el rival del gran favorit, el totpoderós CN Sabadell. Els altres enfrontaments de quarts de final ja estaven prefixats: el CN Terrassa-Sant Andreu, el Sant Feliu-Mediterrani i el Rubí-CN Mataró.

Més enllà dels al·licients esportius, la final de la copa Catalunya servirà per homenatjar el waterpolo femení, tal com va revelar ahir el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran. “Aquest estiu fins a 25 jugadores catalanes, 5 en dues ocasions, han guanyat medalla en les tres competicions internacionals de torn: campiones en el mundial absolut de Barcelona, subcampiones en el mundial júnior de Volos i també subcampiones en l'europeu juvenil d'Istambul. També aprofitarem per retre un homenatge al CN Sabadell, que ha tornat a guanyar la copa d'Europa”, va recordar. Precisament, tres jugadores del CN Mataró, Ona Meseguer, fitxada aquest mateix curs, Marta Bach i Carla Graupera, medallistes en els diferents campionats internacionals, van exercir ahir de mans innocents en el sorteig dels quarts de final.

Més al·licients

La copa Catalunya servirà per veure les novetats en les plantilles dels diferents equips i també per posar en pràctica els canvis de reglament que va decidir la FINA durant el mundial de Barcelona. En l'acte a Can Palauet no hi va faltar l'alcalde de Mataró, Joan Mora, a més de representants dels diferents clubs participants i directius dels dos patrocinadors dels equips mataronins, Quadis i La Sirena.

COPA MASCULINA
Fase prèvia (anada)
FP1. Sant Feliu-Mediterrani
7 - 19
FP2. Rubí-CN Mataró
5 - 17
FP3. Poble Nou-Sant Andreu
10 - 11
FP4. Molins-CN Catalunya
6 -12
Fase prèvia (tornada, demà)
FP1. Mediterrani-Sant Feliu
17.45h
FP2. CN Mataró-Rubí
12.45h
FP3. Sant Andreu-Poble Nou
16.30h
FP4. Catalunya-Molins
12.30h
Quarts de final (25-28/9)
Q1. Guanyador FP3-CN Barcelona
Q2. Guanyador FP2-CN Sabadell
Q3. Guanyador FP1-CN Terrassa
Q4. Guanyador FP4-Barceloneta
Semifinals (Mataró)
S1.Guanyador Q1-Guanyador Q2
5/10
S2.Guanyador Q3-Guanyador Q4
5/10
Final (Mataró)
Guanyador S1-Guanyador S2
6/10
COPA FEMENINA
Fase prèvia (partit únic, demà)
FP1. Sta. Eulàlia-Vallirana
19.00h
Quarts de final (25-28/9)
Q1. CN Terrassa-Sant Andreu
Q2. Sant Feliu-Mediterrani
Q3. Rubí-CN Mataró
Q4. Guanyador FP1-CN Sabadell
Semifinals (Mataró)
S1.Guanyador Q2-Guanyador Q3
4/10
S2.Guanyador Q1-Guanyador Q4
4/10
Final (Mataró)
Guanyador S1-Guanyador S2
6/10
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)