Més esport

El Bicis Esteve manté a Sarrià el seu domini

Copa gironina de BTT. Oriol Colomer, Francesc Freixer i Roger Argelaguer van fer el triplet en una prova amb uns 450 participants

La copa Gironina de BTT manté el seu creixement constant. Ahir en la cita de Sarrià de Ter, tercera prova puntuable de la temporada, on fins a 450 participants van participar en una cita que manté perfectament vives les seves dues vessants, la competitiva i la popular. Pel que fa a la primera els ciclistes del Bicis Esteve, tot i l'absència d'Umbert Almenara, van arrodonir un altre recital en la cursa llarga (34 km) amb un triplet liderat per l'osonenc Oriol Colomer, acompanyat en el podi per Francesc Freixer, vencedor de la segona prova a Bescanó, i Roger Argelaguer.

El CC Sarrià va dissenyar un traçat atractiu per zones com Sant Medir o la Mota. Els més petits van competir en la volta curta (22 km). En la llarga no hi va haver sorpreses, Els tres primers van posar la directa i ningú els va tornar a veure fins a l'arribada. En la volta curta un dels grans valors del planter gironí, l'infantil de Santa Coloma de Farners Jordà Cullel, va ser més ràpid que tots els cadets i veterans mostrant una vegada més el seu talent i la seva projecció. Malauradament, les noies encara són minoria en aquestes proves. Aquest és un dels reptes que li queda als organitzadors.

Les properes cites puntuables de la copa gironina són les d'Amer (6 d'octubre), Porqueres (12), Vilobí (20), Ripoll (27) i Serinyà (10 de novembre).

Sub-21
1r. Sergi Oller (Xarxa Farma)
1h43:19
Master 30
1r Cristian Collados (B. Esteve)
1h43:04
Sub-23
1r Marc Donadeu (Different)
1h43:48
Veterans
1r Octavi Fontané (Bicis Esteve)
1h48:24
Júnior
1r Narcís Lopes (Banyoles)
1h49:34
Absoluta
1r. Oriol Colomé (Bicis Esteve)
1h38:05
2n. Francesc Freixer (Bicis Esteve)
a 1:33
3r. Roger Argelaguer (Bicis Esteve)
a 1:37
4t. Jordi Quintanas (Serinyà)
a 4:07
5è Cristian Collados (Bicis Esteve)
a 4:59
6è. Xavier Vinyas (Bicis Esteve)
a 5:03
7è.Sergi Oller (Xarma Farma)
a 5:14
8è.Oriol Frigola (Xarma Farma)
a 5:43
9è. Albert Oller (Xarma Farma)
a 5:43
10è. Marc Donadeu (Different)
a 5:43
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)