Ciclisme

La Garrotxa estrena la primera Challenge

Ciclisme. La prova es farà aquest cap de setmana, té dues etapes de les quals se'n pot escollir només una, i és oberta a totes les categories

La Salutserà el punt d'arribada de la primera etapa, de 52 km, i sortida de la segona, de 80 km

El calendari de ciclisme de la demarcació presenta aquest cap de setmana una novetat: la Primera Challenge de la Garrotxa. La prova, oberta a totes les categories des de cadet fins a veterans cicloturistes inclosos, l'organitza el Club Ciclista Montmell i estarà formada per dues etapes, de les quals els participants en poden fer una o totes dues.

La primera etapa es farà dissabte, amb sortida a les 4 de la tarda des de Sant Feliu de Pallerols, i arribada al santuari de la Salut; després de 52 quilòmetres amb el Coll de Condreu en el darrer tram. L'endemà, en la segona etapa, la sortida es farà des del mateix santuari i arribada a Sant Feliu de Pallerols. Seran 80 km i la dificultat orogràfica del coll de Bracons.

Les dues curses tindran premi per a totes les categories, i per la classificació general –puntuen les dues proves– amb mallots de líder, campions masculí i femení i guanyadors dels grans premis de la muntanya i metes volants.

Les inscripcions a la Challenge tenen un cost de 10 euros i inclouen la possibilitat per als participants de passar la nit a l'hostatgeria de la Salut i Sant Feliu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)