Més esport

Mantenir la màxima categoria

Tennis de taula. Els catalans Sara Ramírez, Gàlia Dvorak i Marc Duran jugaran a partir d'avui amb la selecció espanyola el campionat d'Europa que es disputarà a Àustria

Tres jugadors catalans, Sara Ramírez, (Fotoprix Vic), Gàlia Dvorak (Mataró Quadis) i Marc Duran (DKV Borges Vall) disputara des d'avui i fins el diumenge 13 el campionat d'Europa absolut a la localitat austríaca de Schwechat. L'objectiu de les seleccions espanyoles masculina i femenina és mantenir-se a la màxima categoria, la Championship Division, i per això Espanya haurà de finalitzar entre els 10 primers en aquesta categoria formada per 12 equips. La selecció espanyola femenina està formada per Yanfei Shen, Sara Ramírez i Gàlia Dvorak, mentre que la masculina hi ha Carlos Machado, Marc Duran, Jesús Cantero i Álvaro Robles. El veterà He Zhi Wen està pendent d'uns problemes a l'esquena per incorporar-se a l'equip.

El conjunt femení va ser el vuitè en el darrer europeu disputat a Polònia al 2011, i es va mantenir a l'elit. El seu primer rival en els vuitens de final que jugarà avui (18.00 h) serà la República Txeca que té com a millor jugadora Iveta Vacenovskaia, la 31a del rànquing mundial. Si perd passarà a jugar pel lloc 9 al 12 contra Turquia o Àustria, i si guanya disputarà els quarts de final contra Bielorússia i s'assegurarà la permanència. Els nois van pujar a la màxima categoria en l'últim europeu i s'hi volen mantenir. El primer rival (avui 14.00 h) serà la potent Bielorússia de Vladimir Samsonov, 12è del món. Una victòria els faria jugar contra Croàcia en els quarts i mantindrien la categoria, i una derrota els enfrontara a Grècia o la República Txeca en la lluita per no baixar en la fase del 9 al 12 classificats.

A partir del dimarts 8 es disputaran les proves d'individuals i de dobles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)