Atletisme

El circuit gironí inclourà el campionat català a Caldes

Atletisme. La temporada de cros començarà el 27 d'octubre a Caldes i s'hi incorporen, com a novetats, les proves de Banyoles i Maçanet de la Selva

El Consell Esportiu de la Selva, amb la col·laboració de diversos ajuntaments, la Diputació i la Federació Catalana d'Atletisme, ja ha completat el calendari del circuit gironí de cros, que començarà el 27 d'octubre amb la divuitena edició del cros d'Olot. La principal novetat i també el gran al·licient de la nova temporada és que el circuit inclourà el campionat de Catalunya absolut de la modalitat, que es farà a Caldes de Malavella i clourà la temporada. La setmana vinent la federació catalana aprovarà definitivament aquest calendari, que el Consell Esportiu de la Selva dóna per bo. En la mateixa reunió també es podria aprovar la consideració de la prova de Maçanet de la Selva –una de les novetats d'enguany i que està programada per al 23 de gener– com a campionat de Catalunya de cros curt. L'última temporada que es va disputar el campionat de Catalunya a les comarques gironines va ser el 2002, a Santa Coloma de Farners. En aquella ocasió les victòries van ser per a Juan José Gómez Titos (distància llarga) i Pol Guillén (curta).

En el reglament per definir la participació i la classificació no hi haurà modificacions sensibles respecte a les últimes temporades. Els que aspirin a conquerir el triomf absolut en el circuit hauran d'haver puntuat, com a mínim, en sis de les onze proves puntuables. El primer classificat rebrà 20 punts; el segon, 17, i el tercer, 16. Puntuaran els quinze primers classificats. Com en els últims anys la participació estarà limitada als atletes amb llicència de la federació catalana, cosa que diferenciarà totes les proves de les curses populars. Les diferents cites estaran obertes, això sí, a totes les categories de base. Els escolars que hi vulguin participar s'hauran de donar d'alta en els seus respectius consells esportius.

A banda del cros de Maçanet de la Selva, l'altra novetat del circuit és el cros de Banyoles, que torna al calendari gràcies a la col·laboració del CN Banyoles i, principalment, de l'atleta Esther Guerrero.

LA XIFRA

11
proves
són les que inclourà el circuit de cros de la temporada 2013/14
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)