Ciclisme

Porqueres supera els 300 ciclistes

Ciclisme. La cinquena prova de la Copa Gironina de BTT va tornar a tenir una victòria de Bicis Esteve en elit

Porqueres va celebrar dissabte la cinquena de les vuit proves del calendari de la Copa Gironina de BTT, la competició de referència de la demarcació. Ho van demostrar els més de 300 participants que es van tornar a trobar en el fang que les últimes pluges van provocar –ja havia passat al cap de setmana anterior, a Amer–, un acompanyant en els recorreguts amb què encara van poder gaudir més del que significa la bici tot terreny.

El guanyador en la categoria d'elit va tornar a ser de Bicis Esteve, en aquest cas Francesc Freixer, que ja va guanyar la prova inaugural a Bescanó (la formació va tenir el primer i el segon). De fet, l'equip baixempordanès ha guanyat totes les curses: amb Freixer com el primer que repeteix després que a Quart el triomf va ser per a Umbert Almenara (primer i tercer, d'Esteve); Oriol Colomé a Sarrià de Ter (sis dels set primers); i Roger Argelaguer a Amer (el podi complert). Al Pla de l'Estany el segon lloc va ser per a Jordi Quintanas (Serinyà), cinquè a Sarrià de Ter i que va disputar el triomf a Freixer fins a l'últim metre dels 35 km. L'especialista en curses per etapes Pau Zamora (Tiendas Tenerife) va completar el podi.

La resta de guanyadors van ser: Christian Collados (Esteve) en màster 30, Jordi Pericas en 40, Narcís Lopes (Banyoles) júnior. I en la volta de 25 quilòmetres, la curta, el triomf va ser per a Pere Batllori (Bike Area Llagostera). Els cadets Ivo Castella (Taymori- Bicis Segu) i Arnau Donate (Bike Area Llagostera) van ser segon i tercer, i les primeres noies, Aida Viladrich (3HM Club Esportiu), Núria Surià (Surià Bicis) i Laura Rodriguez (Action).

En les categories de promoció van córrer un centenar de nens i nenes. L'entrega de trofeus i obsequis va anar a càrrec del president del Club Ciclista Pla de l'Estany Quim Font, les regidores Paqui Badosa i Sara Cabarroques, i Àngel Marín.

Vilobí d'Onyar celebra diumenge la sisena prova de la Copa Gironina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)