Atletisme

Presentat el viver d'atletes gironins

Atletisme. El Circuit Gironí de Cros, que comença diumenge a Olot, va donar a conèixer els detalls de la temporada 2013/2014

El Circuit Gironí de Cros, que aquesta temporada arriba a la 23a edició, torna diumenge amb la primera de les onze proves, a Olot, on s'hi farà la dissetena edició.

Es tracta d'un circuit que es consolida com el viver de l'atletisme gironí i que aquest curs espera comptar amb la participació de 5.000 atletes. Des del finalista de l'últim mundial, el lloretenc Àngel Mullera, fins als escolars de les categories de promoció per les quals, al seu moment, també van passar els millors atletes de la demarcació. Les característiques de les diverses curses fan que no només hi participin atletes de la demarcació, sinó que són molts els atletes d'arreu que participen en les proves.

El circuit gironí, que arriba a la desena edició del Trofeu Diputació, comptarà amb dues proves puntuables per al circuit català. Seran el Cros de Santa Coloma, que aquest any arriba a la 40a edició, i el de Banyoles, que torna a formar part del circuit. A més, la prova de Maçanet de la Selva servirà també per proclamar els campions gironins de les diverses categories i la de Vidreres tancarà el calendari del Gran Premi del Consell Comarcal de la Selva. Finalment, Caldes de Malavella acollirà el campionat de Catalunya de cros.

Olot
27 octubre
Santa Coloma
3 novembre
Sant Hilari
10 novembre
Girona
17 novembre
Salt
1 desembre
Malgrat
8 desembre
Riudellots
15 desembre
Banyoles
22 desembre
Maçanet
12 gener
Vidreres
26 gener
Caldes
16 febrer

Mullera i Guerrero, ambaixadors del circuit

santa coloma de farners

Dos del atletes de referència de la demarcació, Àngel Mullera (Lloret la Selva) i Ester Guerrero (FC Barcelona) van prendre part en la presentació del circuit, ahir al migdia a la seu del Consell Comarcal de la Selva, a Santa Coloma de Farners. Tots dos van confirmar que participaran en el circuit, com a preparació de les seves respectives temporades. L'estatal de cros, en el cas del lloretenc, que té en l'europeu d'estiu el seu gran objectiu, en els 3.000 obstacles, i la de pista coberta en el cas de la banyolina, en els 800 llisos. A més dels dos atletes convidats, la presentació va anar a càrrec del vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme, Josep Maria Atentas; el diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Antoni Guinó; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i el conseller d'Esports del Consell Comarcal, Moisés Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)