Més esport

Tres gironins, entre els 25 millors

Curses de muntanya. El cerdà Kilian Jornet encapçala el rànquing de la federació internacional, en el qual el cassanenc Marc Pinsach és el 17è classificat i el gironí Toti Bes, el 22è

Tres corredors de les comarques de Girona figuren entre els 25 primers del rànquing de la Federació Internacional de Curses de Muntanya (ISF), Aquesta classificació s'elabora a partir dels resultats aconseguits en 21 curses de tot el món, siguin o no de la copa del món, que ja té la seva classificació pròpia. També es prenen en consideració altres variables, com ara el nombre de corredors d'elit en cada prova i el temps respecte del vencedor.

El cerdà Kilian Jornet lidera aquest rànquing amb 315 punts, gairebé 40 més que el segon classificat, el romanès Ionut Zinca. El cassanenc Marc Pinsach se situa en la dissetena posició, amb 208,246 punts i a només deu punts dels deu millors del rànquing. Finalment, el gironí Jordi Bes és 22è, amb 188,476 punts.

Jornet, amb 270 punts, també lidera el rànquing de la categoria de llarga distància (ultratrail), en la qual el corredor d'Anglès Arnau Julià és 26è (183,107) i Jordi Bes, 43è (165,699).

La ISF també publicarà les properes setmanes un rànquing final que tindrà en compte les tres disciplines (sky, ultratrail i curses verticals).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)