Handbol

Cerdanyola estén la mà

Handbol. L'Ajuntament assegura que l'expedient de resolució de contracte del Parc Esportiu Guiera no té com a objectiu liquidar l'activitat de la federació catalana, a la qual espera ajudar a mantenir la seva activitat

L'Ajuntament de Cerdanyola va assegurar ahir, a través del seu regidor Marc Guillamon (esports), que confien a trobar la millor solució possible per evitar que la Federació Catalana d'Handbol desaparegui per culpa del conflicte que mantenen les dues parts per la gestió del Parc Esportiu Guiera. Guillamon va dir que l'Ajuntament manté les acusacions de mala gestió i males pràctiques per part de la federació catalana, concessionària de les instal·lacions, però va admetre que les dues parts, en definitiva, volen el mateix. “La federació vol tornar la gestió i nosaltres també creiem que és la millor solució per als 3.000 usuaris de la ciutat, però primer hem de resoldre els problemes detectats en l'auditoria; la federació ha de presentar les al·legacions que cregui convenient”, va declarar Guillamon en el programa Esports en xarxa.

La federació té fins al 9 de desembre per presentar la documentació que exigeix l'Ajuntament, que denuncia, entre altres irregularitats, que ha “desaparegut” l'aval bancari que la federació hauria de tenir dipositat segons el contracte de la concessió. “Una cosa és aquest expedient unilateral que hem de tirar endavant, i l'altra és que coincidim amb la federació que ells han de poder sobreviure a aquest procés i mantenir l'activitat”, va afegir el regidor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)