Més esport

El Blanes Fundació guanya en els grups petits

Patinatge artístic. La copa de les Nacions de grups de xou va començar al pavelló de Fontajau de Girona amb un bon espectacle i un públic nombrós

El PA Blanes Fundació Privada es va imposar en els grups petits en la copa de les Nacions que es va inaugurar ahir al pavelló de Fontajau de Girona. El conjunt selvatà, actual campió d'Europa i tercer del món, es va imposar, davant de la Fundació Vilanova, i el tercer equip català en competició, el CPA Sant Celoni, va ser quart.

El conjunt selvatà va sumar un total de 96,3 punts i va ser considerat el millor pels cinc jutges. La segona plaça del podi va ser per a la Fundació Vilanova, amb 92,2, i els italians del Pattinaggio Dueville van ocupar la tercera posició (89,6). El Sant Celoni va quedar fora del podi d'una manera clara, ja que va sumar 86,1 punts, els mateixos que el cinquè, el conjunt italià del Pattinaggio Artistico Malo.

En la segona modalitat que es va disputar ahir, la precisió, el triomf va ser per al club Milenium, de l'Argentina, que és l'actual campió mundial. Milenium va dominar clarament, i amb 98 punts va superar per més de deu el segon classificat, els italians de l'Accademia Pattinaggio.

Grups petits
1r PA Blanes Fundació
96.3
2n Fundació Vilanova
92.2
3r Pattinaggio Dueville (Itàlia)
89.6
4t CPA Sant Celoni
86.1
Precisió
1r Milenium (Argentina)
98.0
2n Accademia Pattinaggio (Itàlia)
86.7
3r Sincro Roll'Ice Skating (Itàlia)
82.8

Els grups grans patinen avui

La segona i última jornada de la copa de les Nacions de Girona que es disputarà avui tindrà com a plat fort l'actuació del CPA Olot, set cops campió del món, en la modalitat de grups grans. La competició començarà a dos quarts de cinc amb els quartets, i a tres quarts i cinc de sis serà el torn dels grups grans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)