Més esport

‘Show must go on'

Curses de muntanya. El tercer Trail de Rocacorba, el primer de dia, aplega 850 afortunats, entre els quals no van faltar les grans estrelles. El millor, el gironí Toti Bes

850 amants de les curses de muntanya, un espai natural protegit immillorable i una posada en escena per part de l'organització a la línia de sortida amb música, llum i color que encara va fer créixer més la sensació de festa, de xou, d'espectacle. Tampoc hi faltaven les estrelles, els especialistes d'una modalitat en la qual Catalunya és capdavantera globalment i que formen part d'equips professionals i internacionals, com ara Toti Bes, Gerard Morales, David Coma, Xavi Llamas, Adrià Canimas i Jaume Folgueres. Tres distàncies amb sortida des de l'esplanada del pavelló de Canet d'Adri. I tres moments màgics, amb el pessigolleig a l'estómac que fa que els protagonistes siguin conscients que mai oblidaran el dia per allò que estan a punt de fer. Fer, de cada cursa, una experiència inoblidable és el leitmotiv de Klassmark, l'entitat organitzadora de la prova. I a bona fe que ahir ho van tornar a aconseguir.

La cursa de 20 quilòmetres va ser la primera a entrar en acció, amb més de 200 corredors –perquè no coincideixi tanta gent de cop per evitar aglomeracions en un entorn natural i feréstec com Rocacorba– que van prendre la sortida. Després va ser el torn de les estrelles, de les quals el més ràpid va ser Toti Bes (Esports Nabes Team) i, a final, la prova popular i la que va tenir més participació, la dels iniciats en les proves de muntanya i, des d'ahir, de l'espectacle. Ben segur que repetiran. Com la resta.

Montserrat, la propera

b.s.

Set setmanes és el temps que falta per a la propera experiència de Klassmark, la montserrat Skyrace. Una prova de la qual es durà a terme la segona edició després que es veiés recuperada per l'entitat organitzadora i en canviés i renovés el format i els recorreguts. I en un altre entorn privilegiat i protegit com és la serra de Montserrat. Seran dos recorreguts, de 25 i 16 quilòmetres, amb 1.400 i 700 metres de desnivell acumulat amb la sortida a Monistrol de Montserrat i pas per corriols interminables amb la roca d'un dels símbols de Catalunya com a fil conductor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)