Handbol

El Fraikin no desitja que canviï res

Handbol. Els vallesans confien a mantenir la ratxa victoriosa de la segona volta, en la qual compten els seus partits per victòries, avui a la pista del Port de Sagunt (18.30 h, Sportmania)

El Fraikin Granollers compta els seus compromisos de la segona volta del campionat per victòries: BM Aragó (27-19), Cuatro Rayas Valladolid (22-27) i Juanfersa Grupo Fegar (33-22). La bona ratxa el manté en la segona posició, liderant l'altra lliga, la que juguen la resta dels equips amb l'excepció del FC Barcelona. I la intenció és perllongar el bon estat de forma en el partit que han de disputar contra el Fertiberia Port de Sagunt avui (18.30 h, Sportmania) i sumar dos punts que li permetin continuar avantatjant el Naturhouse La Rioja i l'Osca. Per contra, el Port de Sagunt encara no coneix la victòria en el segon tram de la lliga.

Els catalans van vèncer en l'enfrontament de la primera volta, però la campanya passada van perdre en la visita a l'Ovni. Per això, el tècnic vallesà Toni Garcia transmet prudència: “Sabem que és un equip molt complet, juguen molt col·lectivament i a casa seva tenen un poder afegit que és el seu públic. Haurem d'estar molt encertats i intentar seguir en la línia de joc dels últims partits.” Garcia no podrà comptar amb Grundsten, Capdevila i Arnau Garcia i té el dubte de Ruiz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)