Handbol

Prat: “El de dissabte és un partit que tenim marcat”

Handbol. El capità, que no té cap lesió greu al dit però serà dubte per al duel contra el Zamora, analitza la ratxa que ha dut el Bordils de ser primer a vorejar els llocs de fase de permanència

“No hi ha res trencat, és una capsulitis. Serà una setmana de dolor i tres en què estarà encara inflat. M'han dit que faci repòs, dimarts [avui] descansaré i provaré dijous, a veure si puc jugar dissabte. El problema és que és la mà dreta...” Marc Prat va ser sotmès ahir a proves per determinar l'abast de la lesió que es va fer dissabte a Còrdova i que li va impedir seguir jugant.

Com a capità del Bordils, Marc Prat analitza la situació de l'equip, amb 4 punts en les últimes deu jornades, en contrast amb la que vivien després de guanyar cinc partits seguits i pujar fins al primer lloc de la classificació, quan va ser entrevistat per a aquest diari: “És el moment sobre el qual parlàvem aquell dia. Sabíem que podien arribar els moments difícils, que ens costés aconseguir victòries. Sobretot a fora de casa.I és el que ens està passant. Ens està costant jugar bé els últims minuts i tenir el punt de concentració, i sort, necessari. És molt complicat guanyar fora”, recorda l'extrem, que analitza les causes de la ratxa negativa: “Han coincidit partits amb rivals molt difícils a casa i, a fora, a camps de rivals directes per la permanència. Hi ha els desplaçaments, arbitratges...”

En positiu

“Hem de treure'n la part positiva: en molts d'aquests deu partits hem tingut possibilitats, no s'ha perdut per grans diferències, sinó per detalls al final de partit. O, si no, per culpa nostra: hem sortit poc concentrats i hem regalat molts minuts que si haguéssim jugat com sabem hauríem pogut tirar el partit endavant”, diu Prat. I afegeix: “L'equip confia totalment que pot tirar això endavant.” Precisament, el següent partit a casa, després de dues derrotes per un gol i un empat in extremis amb el Barça aquest 2014; és amb el Zamora, el rival al qual van derrotar el primer partit lluny del Blanc-i-verd. “El Zamora ve d'una ratxa molt bona, però és el que diem sempre: a casa hem de guanyar. Són els partits que recordarem si no assolim els dos punts”, afirma Prat, que sentencia: “Menys al Barça, que són molt bons, a tots els podem guanyar. I aquest dissabte és un partit que tenim marcat.” Marc Prat recorda que l'equip depèn d'ell mateix per aconseguir l'objectiu: “En cap moment hem estat en zona de fase de permanència. I des del principi era el nostre objectiu. Estàvem molt amunt, però seguíem mirant els punts respecte al tall que ara marquen Torrelavega i Chapela”, diu. Finalment, el capità parla sobre el paper de Pep Reixach, cedit pel Granollers i que dissabte debutarà a casa després de fer-ho a Còrdova amb el Pozoblanco: “Primer, és un gran jugador. La majoria ja el coneixíem, és el germà d'en Xicu. Hi ha encaixat a la perfecció. El seu caràcter és el del Bordils, i és un reforç de qualitat. A Còrdova ja es va veure: va fer quatre gols en quatre llançaments.”

Pau Campos, dissabte a les JOC, a Monells

b.s.

El tècnic del Bordils serà dissabte que ve un dels dos ponents de la primera jornada de les JOC (Jornades d'Orientació del Comportament), que organitza l'Agrupació Esportiva Monells amb la voluntat de completar la formació educativa dels esportistes de base; adreçades a entrenadors, àrbitres, pares i aficionats. Una sala habilitada al camp de futbol municipal serà l'escenari de les ponències, la primera de les quals serà de Campos (professor de l'EUSES a més de tècnic de l'equip de divisió d'honor plata) sobre les funcions dels entrenadors de base. Albert Síria (llicenciat en psicologia i tècnic superior d'esports) farà la segona sobre el paper dels pares dels esportistes. Les JOC són gratuïtes, i per assistir-hi s'ha d'enviar un correu electrònic a jornadesjoc@gmail.com.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)