Hoquei sobre herba

Comença la lluita pel títol

Hoquei sobre herba. La segona fase del curs s'inicia amb el Polo, el Júnior, l'Egara i l'Atlètic Terrassa en pugna pel ‘play-off' i amb el CD Terrassa i el Castelldefels lluitant per la permanència

La segona volta de la lliga femenina d'hoquei sobre herba s'inicia demà amb la primera jornada de la segona fase. Els equips han estat dividits en dos grups, els sis millors de la primera volta lluitaran per accedir al play-off pel títol de lliga i els sis equips restants, per evitar la plaça de descens. En aquesta segona fase, els equips arrosseguen els punts obtinguts en la primera volta contra els rivals del mateix grup.

Lluitant pel títol quatre catalans, el Polo (7 punts), el Júnior (6), l'Egara (3) i l'Atlètic Terrassa (2) que miraran d'aconseguir una de les quatre posicions que donen accés al play-off pel títol, en una lluita tancada de la qual també formen part la Real Sociedad (7) i el Club de Campo (5). Aquests sis equips, juntament amb el Tenis i l'UD Taburiente de Gran Canària, seran els que participin en la copa, del 14 al 16 de març, a la seu del Club Campo de Madrid. El dia 10 es farà el sorteig dels emparellaments, en què la Real Sociedad i el Júnior són els dos caps de sèrie.

En la lluita pel descens, els altres dos equips catalans de la categoria, el CD Terrassa (4) i el Castelldefels (3), només tenen per darrere l'Alcalá, que encara no ha puntuat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)