Més esport

Pinsach revalida el títol

Esquí de muntanya. Va imposar-se en el campionat d'Espanya, en què Nil Cardona va ser segon. Garcia guanya la cursa femenina

La selecció catalana d'esquí de muntanya va arrasar en el campionat d'Espanya individual, disputat a l'estació aragonesa de Formigal, amb la victòria en la majoria de categories. En la cursa sènior, de 15 km i 1.600 m de desnivell, el cassanenc Marc Pinsach va revalidar el títol de la temporada passada, seguit a només 40 segons del banyolí Nil Cardona. El camprodoní Marc Solà va acabar en el quart lloc, superat per Miguel Caballero. El campió i el subcampió tenen la intenció de fer equip per a la propera Pierra Menta, que es disputarà entre el 20 i el 23 de març, però estan pendents que la seva inscripció sigui admesa.

La cursa femenina la va guanyar l'esquiadora de Calldetenes Marta Garcia, seguida de la també catalana Marta Riba. En les curses júniors també hi va haver campions i subcampions catalans, gràcies al primer lloc d'Oriol Cardona i al segon de Joan Reyné, en nois, i al primer de Laura Balet i al segon d'Erola Bisquert, en noies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)