Més esport

Tercer globus de cristall per a Fourcade

Biatló. El català és el quart biatleta més llorejat de tots els temps en la copa del món

Martin Fourcade va assegurar-se ahir la tercera victòria final en la copa del món de biatló. El català en va fer prou amb el segon lloc en la persecució de Kontiolahti (Finlàndia) i podrà competir sense pressió en l'última prova de la temporada, que es disputarà de dijous a diumenge a Holmenkollen (Noruega). Aquest èxit el situa en el quart lloc dels biatletes més llorejats en la història de la copa del món, només superat pel noruec Ole Einar Bjoerndalen, amb sis, i el francès Raphaël Poirée i l'alemany Frank Ullrich, amb quatre.

Fourcade, de 25 anys, també ha aconseguit vuit globus de cristall en les diferents especialitats: tres en esprint (2012, 2013 i 2014), tres en persecució (2010, 2012 i 2013), un en individual (2013) i un en sortida en massa (2013). El biatleta de la Llaguna ha arribat aquest hivern al cim de la seva carrera després de guanyar dues medalles d'or i una de plata en els Jocs Olímpics de Sotxi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)