Més esport

La lliga de la terra

Duatló. La segona edició de Terres de Segadors constarà de cinc proves i hi haurà la novetat de XICS, per a nens i nenes de 6 a 12 anys

El Centre Biker Girona va ser el marc ahir de la presentació de la segona edició de la lligueta de duatlons Terres de Segadors, que té un calendari format per cinc proves i que, respecte a l'edició del 2013, presenta la novetat de Terres de Segadors XICS, per a nens i nenes de sis a dotze anys.

Es manté el format popular d'una lliga concebuda per aglutinar en un circuit les duatlons de la Selva i el Gironès adreçades al públic popular i que es pot fer de manera individual, per parelles (masculí, femení i mixt) i, també, participant en una o en totes les proves. Els trams de bicicleta són en BTT, i un dels objectius de la prova és descobrir i valorar l'entorn natural per on es faran les curses. Entre els serveis habituals (esmorzar, bossa amb productes dels patrocinadors, sorteig de material, fisioteràpia i mecànica gratuïts), destaca també que en cada cursa s'entrega un obsequi diferent i que, si es fan totes, es rebrà un lot del duatleta. Anibal Fidalgo i Mariona Càtedra van ser el vencedors individuals de la lliga el 2013.

Sils,d'aquí a quinze dies

La localitat selvatana serà l'escenari el 6 d''abril de la primera prova d'un calendari que completaran Bescanó, el 21 d'abril, Santa Coloma de Farners, el 4 de maig, Campllong, el 18, i les Mines d'Osor, l'1 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)