Més esport

Pinsach i Cardona, onzens

Esquí de muntanya. Van acabar la quarta i última etapa en la setena posició. Cardona va guanyar la cursa júnior amb el suís Bonnet

Marc Pinsach i Nil Cardona van ser la parella catalana més ben classificada en la Pierra Menta, que ahir va tancar la 29a edició. L'esquiador cassanenc i el banyolí van ser setens en l'última etapa –el seu millor resultat parcial– i van acabar onzens en la general, guanyada pels italians Matteo Eydallin i Damiano Lenzi. Entre els vint primers també van finalitzar Toti Bes i Marc Solà (quinzens), mentre que Gerard Vila i Pau Costa van acabar al lloc 22.

En la categoria júnior, Oriol Cardona, germà de Nil, va aconseguir la victòria fent equip amb el suís Rémi Bonnet. En sènior femení, Maria Fargues i Clàudia Galícia (sisenes) van ser les millors catalanes, seguides de Marta Riba i Anna Comet (setenes) i de Marta Garcia i Inka Bellés (vuitenes). La victòria se la van endur la francesa Laetitia Roux i la suïssa Maude Mathys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)