Tennis

Djokovic s'acarnissa amb Nadal i es corona a Miami

Tennis. El serbi va lligar de peus i mans el número u amb un partit excels (6-3 i 6-3) i sense fissures. Va obtenir amb brillantor el seu quart títol al Crandon Park i el divuitè Masters 1000

El serbi Novak Djokovic (2) va obtenir ahir la seva quarta corona al Masters 1000 de Miami, superant en la final el balear Rafa Nadal (1) per 6-3 i 6-3 en una hora i 24 minuts en una demostració de tennis sublim. El balcànic, recent campió a Indian Wells i que suma el seu divuitè Masters 1000, va fer un partit rodó contra un desdibuixat Nadal, que mai no es va sentir còmode, intimidat pels cops malèvols de Nole. El revés a dues mans va ser el pal de paller del joc del serbi, que mai no va cedir el seu servei i que va esmicolar el del balear dues vegades. Agressiu, Djokovic va repartir sense pietat cops guanyadors ben situat dins la pista, mentre Nadal corria desplaçat més enllà de la línia de fons.

El partit, però, va començar amb un miratge. Nadal va tenir una pilota de break en el primer joc que no va aprofitar. A poc a poc, Djokovic va imposar la seva llei i en el sisè joc va signar un trencament molt mal encaixat pel manacorí, que ja no va fer gaire res de bo en la resta del set. Djokovic obria els angles amb facilitat i va tornar a apoderar-se del servei de Nadal en el primer joc del segon set. A més, va tenir una tercera oportunitat de sentenciar en el cinquè, però Nadal, amb orgull, s'hi va resistir. Va ser un esforç inútil perquè Djokovic no va consentir la més mínima reacció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)