Més esport

Pinsach i Cardona, campions d'Espanya

Esquí de muntanya. Van a imposar-se a Núria en la 15a Pocatraça, en la qual Marc Solà i Oriol Cardona van acabar segons

El cassanenc Marc Pinsach i el banyolí Nil Cardona van guanyar ahir, a Núria, la quinzena edició de la Pocatraça, puntuable per al campionat d'Espanya d'esquí de muntanya per equips. La parella gironina va tardar 2 hores, 2 minuts i 40 segons a completar el recorregut de 20 quilòmetres i 2.100 m de desnivell. La segona posició també va ser per a un equip de les comarques gironines, la formada pel camprodoní Marc Solà i el banyolí Oriol Cardona.

La cursa femenina, amb 1.784 m de desnivell positiu, va tenir com a vencedores Marta Garcia i Marta Riba, seguides d'Anna Comet i Anna Fargues. La victòria júnior se la van endur el camprodoní Joan Reyné i Andreu Sarrà, que van imposar-se a Jordi Martín i Quim Julià.

El cap de setmana que ve, Marc Pinsach i Nil Cardona tancaran la temporada oficial amb la disputa de l'última prova de la copa del món, que tindrà lloc a Tromso (Noruega).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)