Atletisme

Bragado i González es guanyen la plaça per a l'europeu

Atletisme. L'incombustible marxador de 44 anys i la mataronina van ser els millors de la selecció espanyola en la copa del món de Taicang

Els catalans Jesús Ángel García Bragado (Diputació de Barcelona) i Raquel González (FC Barcelona) van ser els millors components de la selecció espanyola en els 50 i els 20 km, respectivament, en la copa del món de l'especialitat, que es va disputar a Taicang (Xina), i van segellar la seva classificació per a l'europeu de Zuric, la gran cita del curs. L'incombustible Garcia Bragado, de 44 anys, va ocupar el 21è lloc amb 3h55:38, mentre que González, amb 1h28:36, va esmicolar el seu registre personal (1h30:11), que li va valer per acabar en un meritòria 13a posició en el seu debut en la competició. L'altra catalana en la copa del món, Beatriz Pascual (València), es va classificar 21a, amb 1h29:22. La marxadora de Viladecans ja era fixa per a l'europeu.