Handbol

‘Aupa', Bordils!

Handbol. Fi de curs per als blanc-i-verds, salvats fa una setmana en l'any del debut

Setmana de descompressió a Bordils. Amb la satisfacció de tenir la feina feta, els blanc-i-verds juguen aquest vespre a Barakaldo (19 h, horari unificat) l'últim partit del seu primer curs a plata sense res en joc, més enllà de l'honor i el sentiment de revenja envers el Barakaldo, contra el qual van encaixar en el duel de la primera volta –el primer del 2014– la segona desfeta a casa i, sobretot, la primera d'una sèrie de desfetes que, enllaçada amb la derrota a Zarautz abans de Nadal –van ser tres de seguides, per un gol–, va dur el conjunt de Pau Campos a una dinàmica negativa que els abocava a la fase de descens amb dos empats en nou jornades. Però cinc triomfs en les últimes set jornades van aplanar el camí de la salvació al Bordils, que se l'assegurava de manera matemàtica avui fa set dies en el comiat del Blanc-i-verd fins al curs que ve, i deixaven en anecdòtic el viatge a Barakaldo, temut des que es va publicar el calendari de la lliga al juliol.

Joc

S'hi juga molt, el Barakaldo, encara amb possibilitats d'entrar a la fase d'ascens a Asobal. No és el cas del Bordils. “Serà difícil”, advertia Campos en la prèvia, quant a la diferència del que s'hi juguen. I aquesta setmana la intensitat de la feina al Blanc-i-verd ha disminuït molt. A més, Esteve Ferrer i Canyigueral, amb molèsties, no han viatjat, ni tampoc David Masmiquel, que ha sigut pare. Baixes que s'afegeixen a les de llarga durada de Jordi Masó, Marc Prat o Xicu Reixach. Unes absències que cobriran, com a premi, els jugadors que han treballat tot l'any en la dinàmica de l'equip i que no han tingut tantes oportunitats.

LA PRÈVIA

El desplaçament el teníem marcat d'alt risc, però amb el gran final de segona volta que hem fet hi anem tranquils perquè no ens hi juguem res
Ells poden entrar a fase d'ascens. Anem sense gent tocada i volem donar minuts als que han treballat tot l'any. S'ho mereixen
Pau Campos
tècnic del bordils
Ens agradaria treure'ns l'espina de la derrota a casa. Només Sinfin i Octavio ens han fet els 4 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)