Més esport

Una lligueta sentenciada

Duatló. Marc Casanova encarrila el triomf de la Terres de Segadors amb la victòria en la prova de Campllong, amb 248 participants

La quarta prova del calendari de la lligueta de duatlons populars Terres de Segadors, disputada a Campllong, va reunir 248 participants entre totes les categories, inclosa la Xics, per a nens i nenes (30), en una jornada en què Marc Casanova va deixar encarrilat el triomf en la classificació general individual amb la seva victòria, la segona de la lligueta i a la qual afegeix un segon lloc. Casanova va superar Xevi Ferrer en sis segons a la línia d'arribada si bé Ferrer competia en la categoria de parelles masculines amb Dani López. Els vencedors en la resta de categories van ser: Adrià Bachs i Andrea Ruiz (parelles mixtes), Núria Lauco (individual femení) i Meritxell Solà i Judith Pont (parelles femení). Les Mines d'Osor seran l'escenari de l'última cita de la lligueta, l'1 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.