Ciclisme

Un mal dia el pot tenir tothom

Ciclisme. Josep Antoni Hermida és catorzè en la quarta prova de la Copa del Món de BTT, en la cursa prèvia al campionat d'Europa

Josep Antoni Hermida (Merida Multivan) va ser catorzè en la quarta prova de la Copa del Món de BTT, disputada a Albstadt.

“No he trobat el ritme en cap moment, he sortit malament però pensava que les sensacions podrien millorar durant la cursa. Però no ha estat així, sé que passo per un bon moment, com ho demostren els últims resultats, però no hi ha hagut manera d'anar tant ràpid com en les anteriors curses” valorava el cerdà, en referència les tres anteriors proves del calendari, després de les quals havia pujat fins el segon lloc de la general. “Ha estat un mal dia, però tocava treballar i patir, més encara a casa d'un dels nostres principals patrocinadors. Estic segur que els punts tindran un valor important al final de la temporada. Fa molts anys que competeixo, i sé de què parlo” afegia Hermida, que aquesta setmana disputarà el campionat d'Europa, un títol que ha guanyat tres cops, també a Alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)