Ciclisme

Els millors en el descens

Ciclisme. Bernat Guàrdia i Blanca Julià, campions absoluts de Catalunya de DH a Avià, en l'última prova de la DH Challenge i amb el júnior Àlex Marín presentant la seva candidatura

Bernat Guàrdia (Intense-GoPro) i Blanca Julià van guanyar el campionat de Catalunya de DH, en l'última prova de la DH Challenge que es va disputar a Avià, la darrera seu de la DH Challenge i que es va dur a terme en un circuit molt treballat i tècnic, que va permetre el gaudi tant als ciclistes com al públic que va poder seguir la prova. El gran dominador de la disciplina a escala catalana va revalidar el seu triomf amb el millor temps de la jornada, si bé va tenir en el júnior Àlex Marín (Fox-Giant) un candidat al seu tron. El local Jordi Junyent (Saracen-Funn-Madison) va fer el tercer millor temps i es va imposar en la general de l'Elit Expert de la DH Challenge. La guanyadora de la prova en categoria femenina i campiona de Catalunya i de la DH Challenge va ser Blanca Julià, seguida de Telma Torregrosa i Mireia Boscà. La resta de campions van ser: Joan Vicente (màster 30), Carlos Von Heyden (cadet), Blanca Aracil (júnior i cadet femení), Pol Marín (infantil), Ramón Figueras (màster 40), Antoni Prat (50) i Josep Barniol (enduro).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)