Futbol sala

Sense rancúnia i amb la porta oberta a un retorn

Futbol sala. Jordi Torras es va acomiadar del Barça amb una roda de premsa en què va repassar la seva etapa culer, va desmentir el frec a frec amb Carmona i va elogiar els companys presents

El punt final de la relació entre el Barça Alusport i Jordi Torras ha estat complicat. Després de quatre anys –la seva segona etapa al club– farcits de títols i de grans gestes, el capità blaugrana es va acomiadar ahir del barcelonisme amb una roda de premsa en què va repassar els bons moments viscuts al club i va respondre sobre el seu controvertit adéu.

“Estic decebut per com han anat les coses, però en cap moment tinc rancúnia a Marc Carmona ni al club”, deia Torras respectant plenament la decisió de l'entrenador. Les negociacions per la seva renovació no van anar com el jugador volia, es van torçar i Carmona va buscar una nova peça per al teler blaugrana. “Dins de la negociació em faria enrere en alguna passa que he fet”, acceptava Torras, que va assegurar que li hauria agradat continuar i complir el seu somni de retirar-se al club.

Repàs d'anys d'èxit

Jordi Torras ha estat vital en l'auge de la secció de futbol sala del Barça. Una peça clau en la gran època de l'entitat. “El moment de més felicitat és la consecució de la UEFA Futsal Cup de Lleida”, recordava el capità, que va destacar com els millors instants “aquells en els quals els títols estan en joc, la pressió és molt alta i tothom empeny en la mateixa direcció”. Però, dins d'una etapa de quatre anys, també hi ha taques negres, i la lesió del seu company Ari Santos els va colpejar de manera cruel: “La seva cara i la dels meus companys eren la viva imatge del dolor. Allò ens va demostrar que, més que un equip, som una família, i ens va unir encara més.”

Torras va agrair al club tota la seva tasca en un projecte tan engrescador com el que li van plantejar des de l'inici. Va recalcar el suport vital del públic i, molt concretament, dels Dracs, el grup d'animació del Palau Blaugrana. “Sense tota la gent que omple el pavelló, la nostra feina no serviria de res”, va dir Torras. Finalment, el capità blaugrana va destacar el grup amb el qual ha compartit vestidor en els últims anys i el cos tècnic que l'ha acompanyat en el trajecte. “Ells m'han ensenyat a ser millor jugador i millor persona”, deia agraït el 3 del Barça Alusport.

I ara, què?

Torras no va revelar el seu destí, però va assegurar que el seu futur era lluny del territori espanyol. “Em veig dos anys més jugant a alt nivell, però quan pengi les botes no descarto tornar a vincular-me amb el club”, concloïa Torras, deixant obertes les portes a un retorn.

Personal
-
Va néixer a Sant Vicenç dels Horts fa 33 anys
-
Va fitxar pel FC Barcelona la temporada 2010/2011
-
Ha jugat al Barça les últimes quatre temporades i ha guanyat 16 títols
Palmarès amb el Barça
Lliga
3
(2010/11, 2011/12 i 2012/13)
Copa del Rei
4
(2010/2011, 2011/12, 2012/13 i 2013/14)
Copa Espanya
3
(2010/11, 2011/12 i 2012/13)
Supercopa d'Espanya
1
(2013/14)
UEFA Futsal Cup
2
(2011/12 i 2012/14)
Copa Catalunya
3
1999/00, 2010/2011 i 2012/13)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)