Més esport

Títols per a totes les edats

Tennis de taula. Seixanta-set equips de vint-i-quatre clubs catalans diferents disputaran els campionats d'Espanya a Antequera des de la categoria absoluta fins a la prebenjamina

Un total de 67 equips de 24 clubs catalans tenen una cita a Antequera per disputar els campionats estatals de totes les categories entre el dissabte 21 de juny i el diumenge 29 del mateix mes. Més de 1.200 jugadors de tennis de taula es reuniran al Centro de Atletismo Sexto Centenario de la localitat malaguenya per lluitar pels títols per equips, individuals i de dobles que es posaran en joc. Hi seran presents totes les categories, des de la copa masculina i femenina pels equips de superdivisió fins a la categoria prebenjamina, que disputarà el seu primer estatal però sense modalitat per equips. Entremig, els sub-23, els juvenils, els infantils, els alevins i els benjamins lluitaran pels títols, de la mateixa manera que ho faran els jugadors amb discapacitats físiques i intel·lectuals, que també jugaran el seu estatal. Aquest serà el quart cop que es reuniran totes les categories en una sola seu.

El club català amb més representació serà el CTT Ripollet, que està present en deu categories amb dotze equips, ja que en l'alevina femenina hi té inscrits tres equips. Darrere seu el CTT Calella presenta set equips i el CN Mataró, sis. Dels 67 equips catalans inscrits, 43 són masculins i 24, femenins. La categoria amb més representació és l'alevina, amb setze equips, dels quals deu són masculins i sis, femenins. Les que tenen menys representació catalana són l'absoluta i la benjamina, amb set. En la dels més petits hi ha cinc equips masculins i dos de femenins, i en la dels més grans, dos equips masculins –el Borges i el Mataró– i cinc de femenins.

Els clubs i els equips
Ripollet (12), Calella (7), Mataró (6), Badalona (5), Falcons Sabadell (4), Tramuntana Figueres (4), Lluïsos de Gràcia (3), Esparreguera (2), Vilanova (2), l'Hospitalet (2), Reus Deportiu (2), Balaguer (2), Igualada (2), Tàrraco (2), Olesa (2), Olot (2), Els 8 de la Garriga (1), Vic (1), Borges (1), Sallent (1), Ateneu 1882 (1), Bàscara (1), Vilablareix (1) i CER l'Escala (1).
Les dates
Categoria absoluta
del 21 al 25
Categoria sub-23
del 25 al 29
Categoria juvenil
del 21 al 25
Categoria infantil
del 25 al 29
Categoria alevina
del 21 al 25
Categoria benjamina
del 25 al 29
Categoria prebenjamina
del 25 al 29
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)