Futbol sala

Jordi Torras, a l'Asti italià

Futbol sala. L'excapità del FC Barcelona passarà avui la revisió mèdica i signarà per les dues pròximes temporades per al club piemontès, un dels valors emergents de la Serie A

El fins ara capità del FC Barcelona Alusport Jordi Torras, de 33 anys, continuarà la seva carrera esportiva a les files de l'ASD Asti italià després de no haver arribat a cap acord per continuar en el club blaugrana. Segons va publicar el lloc web d'Esport3, el jugador de Sant Vicenç dels Horts té previst passar avui la revisió mèdica i tot seguit signar un contracte per les dues pròximes temporades. El club piemontès, fundat el 2005, és un dels valors emergents del futbol sala transalpí i en menys d'una dècada ha estat capaç d'aconseguir cinc ascensos de categoria, consolidar-se en la Serie A i guanyar l'última edició de la Coppa.

Torras havia rebut un munt d'ofertes provinents de Portugal, Rússia, Azerbaidjan, Kazakhstan i, fins i tot, del Japó, però ha preferit apostar per un projecte esportivament ambiciós, que el satisfà econòmicament i que no li suposa un gran canvi vital. En aquest sentit, el tanca català va rebutjar ofertes molt temptadores del Dinamo de Moscou i del Nagoya japonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)