Més esport

El CR Tortosa, tercer

Rem. Va ser el millor club català, rere el Círculo Labradores i el CN Sevilla, en l'estatal que es va disputar el cap de setmana a Banyoles

El Club de Rem Tortosa va acabar tercer en el campionat d'Espanya de rem que es va disputar el cap de setmana passat a l'estany de Banyoles i va ser el millor català, rere el Círculo de Labradores de Sevilla, el flamant campió, i el Club Náutico Sevilla, el subcampió. El campionat va aplegar més de 300 bots de 56 clubs en les categories de veterans, absoluta, sub-23, juvenil i de rem adaptat. Els ors del conjunt tortosí els van obtenir Pau Vela i Àlex Sigurbjörnsson en la modalitat de dos sense timoner absolut masculí. Àlex Sigurbjörnsson, Pau Vela, Xavi Vela i Marc Montany van ser els vencedors en el quatre escull absolut masculí. Verònica García i Laura Montes van dominar el dos amb timoner absolut femení. El club del Baix Ebre va arrodonir la seva actuació amb dues plates i tres bronzes.

L'altre club català que va despuntar va ser el CN Banyoles, quart amb tres medalles d'or i una de plata. Els ors van ser per a Aleix Martí, campió sub-23 en esquif i en doble escull, formant parella amb Adrià Mitjavila. El tercer títol el van obtenir les juvenils Laia Cros i Estel Boix en el doble escull. El Club Nàutic Amposta va ser cinquè amb dos ors, tres plates i dos bronzes. Els altres clubs catalans van ser el CEO Barcelona (11è), el RCN Tarragona (15è), el Barcelona Club Rem (37è) i el CN Sant Carles de la Ràpita (44è).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)