Atletisme

El FC Barcelona repeteix subcampionat

Atletisme. L'equip blaugrana torna a cedir al potencial del Platges de Castelló en l'estatal de clubs. En categoria femenina acaba tercer

El FC Barcelona va cedir una temporada més a l'hegemonia del Platges de Castelló, en categoria masculina, i el València TiM, en la femenina, en la jornada final del campionat d'Espanya de clubs, disputat a Saragossa. Semblava que el Barça, guanyador de la copa en pista coberta, podria assaltar el títol a l'aire lliure, però a l'hora de la veritat l'equip castellonenc va imposar la seva supremacia i va vèncer per sisena edició consecutiva. De fet, el conjunt blaugrana va iniciar l'encontre amb mal peu, sobretot amb el zero de Dídac Salas, que es va lesionar en el concurs de perxa. En categoria femenina, el Barça es va disputar durant alguna fase de la jornada el lideratge amb el València TiM, amb nombroses catalanes, però en el tram final va perdre terreny i fins tot es va veure superat pel Platges de Castelló.

A títol individual va destacar Jordi Sánchez, que va aprofitar el fort vent que bufava a Saragossa per fer planejar la javelina fins a 73,32 m, un nou rècord de Catalunya. L'anterior era de 73,08 m, aconseguit l'any passat a Mataró. També va brillar l'eivissenca del Barça Caridad Jerez, que va assolir la mínima europea en 100 m tanques (13.15).

Homes
1r Platges Castelló
150
2n FC Barcelona
125
3r AD Marathon
83
4t Real Sociedad
77
5è Tenerife
73
6è Fent Camí
71
7è Unicaja
67
8è Scorpio 71
66
Dones
1r València TiM
137
2n Platges Castelló
117
3r FC Barcelona
115
4t Scorpio 71
89
5è AD Marathon
85
6è At. San Sebastian
67
7è Piélagos
60
8è AA Catalunya
49

Salas, 14 punts de sutura a la mà

L'atleta santcugatenc Dídac Salas va protagonitzar l'ensurt de la jornada quan va trencar una perxa durant l'escalfament i es va fer un aparatós tall a la mà esquerra. El saltador blaugrana va haver de ser traslladat a l'hospital de Saragossa, on li van aplicar 14 punts de sutura. Per sort, el tendó no va resultar afectat i el campió català podrà tornar a saltar quan cicatritzi la ferida, d'aquí a dues o tres setmanes. S'haurà de veure fins a quin punt aquesta lesió afecta la preparació del jove atleta del Barça, que passava per un esplèndid moment de forma i ja havia acreditat la marca mínima (5,60 m) per a l'europeu de Zuric, que es disputa a mitjan agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)