Ciclisme

Doble cita amb la BTT

Ciclisme. Diumenge, proves a Agullana i Vilaür, i dissabte, presentació del documental ‘La volta al massís de l'Annapurna en BTT', sobre l'aventura de quatre ciclistes del Club Desfrenats

L'Alt Empordà i el Vallespir s'uniran aquest diumenge mitjançant la segona edició de la marxa de BTT que organitzen de manera conjunta l'Ajuntament i BTT Els Senglanassos, amb tres circuits (40, 18 i 12 quilòmetres) que acaben a Morellàs, en una prova nascuda arran dels incendis que van afectar la zona.

Vilaür és l'escenari, també diumenge, de la setena edició de la seva marxa de BTT, amb circuits de 35, 22 i 10 quilòmetres, la majoria dels quals passen per corriols.

Demà, a més, el centre cívic de Vilaür serà l'escenari, a les 21 h, d'una de les presentacions del documental La volta al massís de l'Annapurna en BTT, en el qual s'explica l'aventura de Joan Bosch, Joan Planes,, Marc Mañas i Lídia Vergés, del Club BTT Desfrenats, que amb Pitu Crostó van completar la tardor de l'any passat un dels recorreguts a peu més emblemàtics de l'Himàlaia en bicicleta (van fer 400 quilòmetres en onze dies) i, després, van completar un descens de 3.000 metres de desnivell fins a Jomsom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)