Més esport

Raga venç i estreny el final del mundial

Trial. El pilot d'Ulldecona guanya a França i Toni Bou només té set punts d'avantatge a falta de dues proves

El mundial de trial garantirà espectacle fins a la darrera prova, la doble cita d'Arnedo (6 i 7 de setembre). Ahir, Adam Raga (Gas Gas) va imposar-se en el Gran Premi de França per davant del líder de la classificació general, Toni Bou (Montesa), i va estrènyer el final del mundial. Bou, que arribava a França després de guanyar les darreres tres cites del campionat, té un avantatge de set punts sobre Raga i, per tant, en faria prou amb dos segons llocs per revalidar el títol.

Ahir, a La Mongie, els dos pilots van firmar una targeta idèntica, de dos punts, en un trial molt fàcil. Amb empat a zeros (34) i uns (2), van ser els tres minuts de menys emprats pel pilot d'Ulldecona per superar les zones els que van desempatar.

La tercera plaça del podi també va ser catalana. El pilot de Pals Jeroni Fajardo (Beta) va tornar a demostrar el bon moment de forma que ha exhibit en les darreres proves. Amb el podi de La Mongie supera el japonès Fujinami en la classificació general.

Les tres places del podi estaven pràcticament dades i beneïdes, però Albert Cabestany (Sherco) va intentar arribar-hi fent una prova de menys a més, insuficient per acostar-se al tercer lloc de Fajardo. El pilot tarragoní haurà de suar sang per salvar la tercera plaça del mundial, ara mateix amenaçada per Fajardo i Fujinami, amb 7 i 10 punts menys, respectivament.

Trial de La Mongie
1r Adam Raga (Gas Gas))
2 (0+2+0)
2n Toni Bou (Montesa)
2 (1+1+0)
3r Jeroni Fajardo (Beta)
13 (5+6+2)
4t A. Cabestany (Sherco)
22 (9+7+6)
5è J. Casales (Gas Gas)
34 (8+16+10)
6è T. Fujinami (Mont.)
39 (14+11+14)
7è A. Ferrer (Sherco)
42 (25+11+6)
8è Pol Tarrés (Sherco)
53 (14+19+20)
Campionat
1r Toni Bou (Montesa)
185
2n Adam Raga (Gas Gas)
178
3r Albert Cabestany (Sherco)
133
4t Jeroni Fajardo (Beta)
126
5è Takahisa Fujinami (Montesa)
123
6è James Dabill (Beta)
97
7è Jorge Casales (Gas Gas)
89
8è Alexandre Ferrer (Sherco)
76
9è Pol Tarrés (Sherco)
63
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)