Handbol

La federació, a Sant Joan Despí

Handbol. El litigi judicial amb l'Ajuntament de Cerdanyola obliga l'entitat a traslladar-se de forma immediata i a presentar un expedient de regulació temporal per a tots els treballadors adscrits al Parc Guiera

La junta directiva de la Federació Catalana d'Handbol ha convocat per a aquesta tarda (2/4 de 7) una reunió “urgent” i “extraordinària” per comunicar els principals canvis que comportarà el litigi judicial que manté amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. D'entrada, la seu oficial, amb la col·laboració de la secretaria general de l'Esport, es traslladarà de forma immediata de Cerdanyola a Sant Joan Despí.

El president, Tomàs Moral, també comunicarà la presentació per part de la federació d'un expedient de regulació d'ocupació temporal per a tota la plantilla adscrita a l'activitat del PEM Guiera, la instal·lació que és al centre del litigi entre l'Ajuntament i la federació. El canvi de seu permetrà mantenir l'activitat administrativa, necessària per configurar el calendari i les competicions de la temporada vinent.

Les dues parts van defensar les seves posicions en la vista que es va fer dijous passat al jutjat mercantil número 6 de Barcelona. La setmana passada hi va haver una última reunió, amb la UFEC com a entitat mediadora, però no es va arribar a un acord. La intenció de la federació és trencar el contracte per a la gestió de la instal·lació ja que no pot fer front a les enormes despeses que genera. L'entitat, a més, està en ple procés de concurs de creditors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)