Ciclisme

Hermida és vuitè al Mont-Sainte-Anne

Ciclisme. El cerdà, tot i fer una mala sortida, va donar per bo el seu estat de forma de cara al pròxim mundial

Josep Antoni Hermida (Multivan Mèrida) va ser vuitè en la copa del món de Mont-Sainte-Anne, la cinquena del calendari, que es va disputar en el circuit canadenc en què el cerdà va ser campió del món el 2010 i, l'any passat, segon. Un dels circuits més famosos del món, on fa 24 anys que es fan competicions internacionals. El també català Ismael Ventura va ser 38è, en una prova que va tenir com a vencedor el suís Nino Schurter.

Les cames

“Pot semblar estrany, però crec que estic en el millor moment de la meva carrera esportiva, però avui he fallat en la sortida. Noto que em falta punch i que no puc seguir els més forts. No és que em trobi malament o que tingui males sensacions, simplement les meves cames no poden anar més ràpid”, valorava Josep Antoni Hermida acabada la cursa, amb referència al contrast entre el seu rendiment i la seva posició a l'inici. Després, el recentment proclamat campió estatal va anar remuntant posicions amb un ritme de cursa constant fins a arribar al cinquè lloc, i darrere els homes que es jugaven les posicions del podi: “Tot aquest esforç inicial l'he pagat. He arribat a aquest grup, però anava fent la goma. No em sentia fluid i còmode ni quan pujava ni quan baixava.” Malgrat tot, Hermida feia una valoració positiva de la prova amb el campionat del món a l'horitzó: “Estic molt content i satisfet. No és el segon lloc de l'any passat, però he estat a dalt i no hi ha hagut grans diferències de temps. Estic construint l'estat de forma per al mundial i crec que anem pel bon camí.”

LES REACCIONS

No és que em trobi malament o que tingui males sensacions, simplement les meves cames no poden anar més ràpid
No és el segon lloc de l'any passat, però he estat a dalt i no hi ha hagut grans diferències. Anem pel bon camí
Josep Antoni Hermida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)