Més esport

Compleix i a la semifinal

Piragüisme. Craviotto va fer el tercer millor temps en el K1 200 m. Sílvia Elvira va ser cinquena en la final del K1 200 m LTA del paracanoe

Saúl Craviotto es va classificar amb molta comoditat per a la semifinal del K1 200 m del mundial d'aigües tranquil·les que s'està disputant a Moscou. El doble medallista olímpic va ser segon de la seva sèrie eliminatòria i va aconseguir el tercer millor temps de tots els participants. El lleidatà va fer un temps de 35.313 i només va ser superat per l'hongarès Miklós Dudás en la seva eliminatòria (35.108) i pel canadenc Mark de Jonge –medalla de plata en l'últim mundial–, que va guanyar la segona eliminatòria (35.181).

La també catalana Sílvia Elvira va ocupar la cinquena posició en la final del K1 200 m de la categoria LTA del paracanoe. La piragüista de Cervelló va fer un temps de 54.444 i va millorar el seu registre de les eliminatòries (54.461), però va quedar a tres segons de la lluita per les medalles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)