Més esport

El Minden avalua les primeres passes del Barça

Handbol. Els de Pascual juguen el primer duel de la pretemporada contra un conjunt que va acabar la Bundesliga passada a la part baixa de la taula

El Barça d'handbol disputa avui (19.30h) el primer test d'una pretemporada que ha de dur l'equip a la forma física òptima per afrontar les primeres grans cites oficials, la supercopa Asobal– el 31 d'agost contra el Granollers–, l'inici de la lliga i la Superglobe– a inicis del mes setembre–. Avui, els de Xavi Pascual es veuen les cares amb el Minden, un rival de poca entitat dins la lliga alemanya – va finalitzar la Bundesliga passada en la 14ena posició de la taula – però que servirà per avaluar el treball realitzat durant les dues primeres setmanes d'entrenament físic a Encamp, Andorra. El duel contra el conjunt alemany també servirà per veure en acció els nous jugadors que enguany s'han incorporat a la disciplina, el porter Gonzalo Pérez de Vargas, que torna al Barça després de jugar com a cedit al Granollers i al Tolosa, Wael Jallouz i Gudjon Valur Sigurdsson.

De celebració

El duel entre el Minden i el Barça serà l'eix central de la festa de celebració del 90è aniversari de la fundació del club alemany. Actualment, el primer equip brega per ser a la zona mitja de la taula de la Bundesliga però va tenir, durant els anys 70, un època daurada. El Minden va guanyar dues lligues (1971 i 1977) i tres copes del país (1975, 1976 i 1979). Tots els beneficis del partit aniran destinats a la fundació Josep Carreras, que lluita contra la leucèmia. Després d'aquest primer test i de la supercopa catalana, els de Xavi Pascual es veuran les cares amb el Tolosa, el 28 d'agost en el segon duel de pretemporada.

La supercopa, primer títol oficial

Després d'aquest primer test de pretemporada, el Barça torna a la ciutat comtal amb un objectiu entre cella i cella, aixecar la supercopa de Catalunya. El títol se'l disputaran l'Handbol Bordils, el Granollers, el Barça i el BM La Roca. Els dos primers jugaran la primera eliminatòria de semifinals (Dijous 21 d'agost, a les nou de la nit) mentre que els blaugrana es disputaran el segon lloc de la final amb els vallesans el divendres. La final del torneig, que es va crear l'any 2012 per substituir la tradicional lliga dels Pirineus, es disputarà el diumenge 24 a Sant Feliu de Llobregat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)