Handbol

Tot a punt per a la primera semifinal de la supercopa

Handbol. El partit entre el Fraikin Granollers i el Bordils inicia avui la supercopa de Catalunya. Demà serà el torn del FC Barcelona i la Roca

Les semifinals de la supercopa de Catalunya comencen avui amb el partit entre el Bordils de la divisió d'honor plata i el Fraikin Granollers, que es disputarà a les 2 1h al pavelló Blanc-i-Verd de Bordils. En l'altra semifinal, el BM la Roca, també de plata, s'enfrontarà amb el guanyador de la temporada passada de la lliga Asobal, el FC Barcelona. Aquest partit serà demà a les 20 h, al pavelló municipal de la Roca del Vallès. Els guanyadors de les dues semifinals s'enfrontaran entre ells en la final, que es farà dissabte a Sant Feliu de Llobregat a les 17 h, concretament, al Palau d'Esports Juan Carlos Navarro i s'emetrà en directe per Esport 3. El favorit per endur-se la supercopa de Catalunya és el conjunt blaugrana, que ha demostrat en els darrers anys la seva superioritat a la pista en l'àmbit estatal i mundial. A més, el Barça ha estat el dominador de la competició catalana al llarg dels diferents noms que ha tingut –Lliga Catalana, Lliga dels Pirineus i supercopa de Catalunya–, ja que ha arribat a aconseguir 25 títols d'aquesta competició. La primera vegada que el FC Barcelona va guanyar el títol català va ser la temporada 1981/82 i el darrer la 2012/13, en què va guanyar la final contra el Fraikin Granollers per 28-20. L'any passat, no es va poder disputar la final de la supercopa de Catalunya, tot i que sí que es van arribar a jugar les semifinals de la competició. Pel que fa al partit d'avui, el Fraikin aspira arribar a la final en el segon partit que realitza abans d'iniciar la nova temporada de la lliga Asobal, amb cares noves i el nou entrenador, Carlos Viver. En cas de classificar-se per a la final, el Fraikin podria tenir un bon test de pretemporada per veure el seu nivell i les seves possibilitats per a aquest any en la lliga. D'altra banda, el Bordils, tot i competir en una categoria inferior, intentarà plantar cara a l'equip granollerí amb el suport del públic assistent al seu favor.

La supercopa femenina

El Palau d'Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat també viurà aquest dissabte (13 h) la final de la supercopa de Catalunya femenina entre el KH-7 BM Granollers i l'Esportiu Castelldefels. En aquest cas, els dos equips disputaran directament la final sense haver de passar per una semifinal prèvia i es decidirà el títol a partit únic. El campió de la darrera edició del trofeu català va ser l'Esportiu Castelldefels, que en la final de la temporada 2012/13 va derrotar el CH Gavà per un contundent 37- 12. Aquest dissabte, però, sembla que el partit estarà més igualat entre els dos conjunts catalans de la màxima categoria estatal d'handbol i les jugadores hauran de treballar per emportar-se el títol a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)