Més esport

El Fraikin troba un os dur

Handbol. El Granollers ha de treballar de valent per derrotar el Bordils a la seva pista en la semifinal de la supercopa de Catalunya. Tot just era el primer partit de preparació dels gironins

GRANOLLERS32


BORDILS26


El Fraikin Granollers es va classificar per a la final de la supercopa de Catalunya no pas sense problemes en el partit que el va enfrontar amb el Bordils. Els locals van obrir el matx amb un parcial de 6-2 (10') i amb un Canyigueral afinat (2 gols en 3 minuts). El Fraikin, espès, amb prou feines va ser capaç de penetrar la porteria rival i va patir de valent els contraatacs ràpids del Bordils. A més, el porter González estava excels sota els pals, com si per a ell encara no s'hagués acabat la temporada anterior. De fet, qualsevol hauria dit que el d'ahir era el primer partit de preparació del Bordils. Les cames funcionaven. I contra tot un equip Asobal. S'esperava que la diferència de categoria s'acabaria posant de manifest, però el Bordils feia i feia, ara amb Nonó, després amb Masmiquel... Del Arco, efectiu, mantenia les esperances del Granollers en uns moments compromesos, si bé els seus gols i els d'Adrià Pérez van servir perquè el marcador reflectís el primer avantatge visitant (9-10, 16').

El Bordils va viure els seus moments de buidor, amb poques idees, les justes que un Granollers molt més ordenat li deixava tenir. Llavors, sí. El domini del Fraikin abastava totes les línies, mentre es diluïa l'empenta inicial del Bordils (10-14, 23'), que només va fer un gol en 7 minuts i se'n va anar al descans sis avall (12-18).

Els minuts més igualats es van veure a l'inici de la segona part. El Bordils havia recuperat una mica el to i, de nou amb González molt encertat –substituït a la meitat del primer temps per Comas–, va evitar que el Fraikin consolidés avantatges més enllà dels 6 gols (15-21, 39'). Nonó va mantenir viu el Bordils amb grans llançaments (21-25, 50') en la fase següent, i es va entrar als últims minuts amb el partit obert. El Granollers va tenir un home menys dos cops –exclusions de Blanxart i Capdevila–, però el Bordils ja no era capaç de retallar més i queia amb el cap alt i ovacionat.

HANDBOL BORDILS: Farrarons, Ferrer (2), Carreras, Combis (2), Nonó (6), David Masó (2), Vilanova, Canyigueral (3), Moreno, Reixach (4), Albert Masó, Masmiquel (4), Márquez (1) i Huix. FRAIKIN GRANOLLERS: Pejanovic, Blanxart (2), Capdevila (1), Marc Garcia (2), Arnau Garcia, Pérez (1), Figueras (4), Solé (6), Jordi Puig (2), Sastre, Salva Puig (2), Valadao (1), Grundsten (1) i Del Arco (3). PARCIALS: 3-2, 6-3, 9-7, 10-12, 10-14, 12-18, 13-19, 15-22, 18-25, 21-26, 24-29 i 26-32.
Ha anat molt més bé del que pensava. El principi del partit ha estat nostre, després se'ns han acabat les piles, però és normal
En la segona part hem jugat una mica encallats, tot just era el segon partit i encara ens falta to
Carlos Viver
ENTRENADOR DEL GRANOLLERS
Venia amb la sensació que seria un partit així. El Bordils és un equip molt respectable i molt sòlid a la seva pista
No sabia que estàvem tan bé pel que fa a joc amb tants pocs dies de preparació
Pau Campos
ENTRENADOR DEL BORDILS

La Roca o el Barça, segon finalista

Gonzalo Pérez de Vargas, Gudjon Valur Sigurdsson i Wael Jallouz, els flamants nous fitxatges del FC Barcelona, podrien disputar avui el seu primer partit oficial com a jugadors blaugrana en la segona semifinal de la supercopa de Catalunya, contra el BM La Roca. Els homes de Xavi Pascual ja van debutar dimarts amb una remuntada en l'amistós que van jugar a la pista del GWD Minden alemany (30-31), i aspiren al seu 26è títol en aquesta competició, que al llarg de la història ha adoptat diverses denominacions. El partit es disputarà a la Roca del Vallès (20 h) i la final tindrà lloc demà al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat (17 h), just després de la final de la supercopa femenina (13 h) que jugaran el KH-7 BM Granollers i l'Esportiu Castelldefels, tots dos conjunts de la divisió d'honor femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)