Handbol

Una festa per recordar

Handbol. La Roca omple el pavelló i lluita contra el Barça en la semifinal de la supercopa de Catalunya. Avui, la final entre el Barça i el Granollers

BARÇA45


LA ROCA27


El FC Barcelona es va classificar per a la final de la supercopa de Catalunya en vèncer un conjunt de la Roca que va lluitar. La diferencia de físic i potencial era evident, només s'havia de mirar els dos equips a la pista: els blaugrana eren molt superiors en alçada i força. El Barça va començar amb una defensa 5-1 que va dificultar l'atac de la Roca. Els primers quatre gols blaugrana van ser de contraatac (0-4). Els vallesans van sortir desconcentrats en un pavelló completament ple i els va costar entrar en joc. Després dels cinc primers minuts de veure que tenien al davant els millors jugadors del món, van reaccionar amb il·lusió i van marcar el primer gol. Tot i això, el Barça era superior, sobretot a la porteria, on Gonzalo Pérez de Vargas va fer una bona actuació en la primera part que va jugar. A la Roca li va costar molt trobar llançaments clars i en el minut 10 perdia per 2-8. En el minut 13 Sorhahindo va ser exclòs i la Roca va trobar la primera jugada treballada. De mica en mica els vallesans van millorar i n van culminar dos atacs seguits amb gol. La Roca feia el que podia, però el Barça va marxar de 10 gols. Els locals van aguantar uns minuts, però al descans s'hi va arribar amb un 9-23.

La segona part va començar malament per als locals, que van patir una doble exclusió, es van quedar amb 4 homes de pista i el Barça va fer un parcial de 0-2. Tot seguit el Barça es va quedar amb un jugador menys, la Roca va començar a enllaçar bones jugades i el porter Pau Puget, una de les noves incorporacions, va fer intervencions de mèrit que van aixecar l'ànim de l'equip i del pavelló. La diferència no va parar de pujar (18-36). La Roca no va llençar el partit i va continuar amb intensitat defensiva. En els darrers minuts els blaugrana van afluixar i es va arribar al final amb 27-45.

ELS PROTAGONISTES

BM LA ROCA: Miguel González, Pau Pérez, Marc Garcia (2), Morales (3), Mario Martínez (2), Luque i Salado (1) –equip inicial–; Puget, Catafal (1), Marc Sánchez (5), Montserrat (2), Deumal (1), Estapé (2), Curià (1), Pino, Gesa, Ferrer (3) i Vaquer (4). FC BARCELONA: Pérez de Vargas, Tomás (6), Entrerríos (1), Sorhaindo (3), Ariño (3), Morros, i Lazarov (6) –equip inicial–; Saric, Noddesbo (3), Sarmiento (1), Marques (2), Sigurdsson (2), Rutenka (8), Karabatic (2), Saubich (4) i Jallouz.(4) PARCIALS CADA CINC MINUTS: 0-4, 2-8, 3-12, 5-16, 7-20 i 9-23 (descans); 11-28, 15-31, 18-36, 23-40, 24-43 i 27-45. PÚBLIC: Prop de 600 persones.
Demà [per avui], més. Estem seguint els passos que ens hem marcat per la pretemporada, és important anar acumulant minuts
Xavi Pascual
ENTRENADOR DEL FC BARCELONA
Masculina
Semifinals
Bordils-Granollers
26-32
La Roca-Barça
27-45
La final (avui 17.00 h)
Fraikin Granollers - FC Barcelona
Femenina
La final (avui 13.00 h)
KH-7 Granollers - Esportiu Castelldefels.
La seu
Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.
En la segona part hem estat millor que en la primera, i marxem amb un regust agredolç perquè la primera meitat podria haver estat més de cara
Guillem Estapé
ENTRENADOR DE lA ROCA

Finals de màxima categoria

Les finals masculina i femenina de la supercopa de Catalunya enfrontaran equips catalans de les màximes categories estatals. La final de la supercopa masculina enfrontarà aquesta tarda (17.00 h) el Fraikin Granollers i el FC Barcelona i es podrà veure en quin moment estan de preparació per afrontar aquesta temporada. Els vallesans i els blaugrana es tornaran a veure les cares d'aquí a vuit dies en la supercopa d'Espanya, que es disputarà a Tarragona el diumenge dia 31. La final femenina la disputaran el KH-7 Granollers i l'Esportiu Castelldefels, els dos equips que enguany militaran a divisió d'honor després de l'ascens de les vallesanes. El títol es decidirà en una final directa (13.00 h), no hi ha hagut semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)