Esport i política

Fil a l'agulla per al Palau

Tarragona 2017. El govern ha encarregat la redacció del projecte, que té un pressupost de 650.000 euros i que anirà a càrrec del Consell Català

El govern va encarregar ahir a l'empresa pública Infraestructures de la Generalitat de Catalunya la redacció del projecte de construcció del Palau d'Esports de Tarragona, que serà la seu d'algunes de les proves que es disputaran durant els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

La redacció del projecte constructiu d'aquesta instal·lació, que estarà situada a la zona esportiva de Campclar, té un pressupost de 650.000 euros que anirà a càrrec dels comptes del Consell Català de l'Esport entre 2014 i 2015. El govern català considera els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 com una “oportunitat única” per situar Catalunya en el món a través de l'esport i per promocionar valors de cohesió social i territorial, així com per potenciar l'atractiu turístic i patrimonial de tota l'àrea de Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)