Ciclisme

Hermida clou la temporada amb un sisè lloc a Alemanya

Ciclisme. El cerdà ha acabat novè del mundial i sisè de la copa del món aquest 2014

Josep Antonio Hermida va posar el punt final a la temporada amb el sisè lloc en la prova de la Bundesliga que dissabte es va disputar a Bad Salzdetfurth. El corredor cerdà va fer una mala sortida però, tot i que no va poder lluitar per la victòria, sempre va moure's entre les primeres posicions. “Hi havia molt de nivell. No he fet una bona sortida i ho he hagut de donar tot per estar entre els millors”, va explicar el ciclista cerdà, que ara ja pensa en la temporada que ve: “Reprendré alguns hàbits d'entrenament que havia deixat els últims anys. Treballaré més hores al gimnàs per guanyar força. Haig de millorar les sortides.”

Hermida, de 36 anys, va ser novè en el campionat del món disputat fa deu dies i ha acabat la copa del món en la setena posició. El seu objectiu és classificar-se per als Jocs de Rio de Janeiro, que serien els cinquens de la seva carrera esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)